Sayfalar

Popüler Aramalar

27 Kasım 2012 Salı

Hidden Garden - Woodenhouses Butik Hotel

Hidden Garden - Woodenhouses Butik Hotel


Halk arasında katran olarak bilinen ; mikrop kırıcı, enerjiyi dengeleyici , solunum yolları ile ilgili sıkıntılara iyi gelen , ayrıca stresten arındıran Sedir ağacından yapılmış 2 , 3 ve 4'er kişilik evleri, yeşillikler içinde bahçeleri, yürüyüş alanları nezih ve rahat ortamıyla tatil yapmak, dinlenmek ve enerji depolamak için ideal bir ortam sunmayı amaçlayan Hidden Garden - Woodenhouses Butik Hotel ile huzurlu bir tatilin keyfini çıkarın. Şehir hayatından uzaklaşmak, temiz hava ve bol oksijen ile enerji depolamak istiyorsanız Hidden Garden tam da size göre. Hidden Garden - Woodenhouses Butik Hotel'de yeşile ve doğaya doyacaksınız.


Restaurant

Otel ManzaralarıDamak zevkinin ve yeşilin tonlarının buluştuğu restaurant açık ve kapalı iki bölümden oluşmaktadır. İster havuz başında , ister kapalı restauranttda balık ve et çeşitlerin tadabilir, isterseniz Anadolu mutfağının zengin çeşitleriyle süslenmiş mezelerden afiyetle yiyebilirsiniz.

Otel Manzaraları
Otelimizin Meyve bahçelerinde sessiz,rahat, nezih ve huzurlu bir ortamda tatilin keyfini çıkarın. Stresten uzak, doğa ile baş başa sağlık ve mutluluk dolu bir ortam sizleri bekliyor.
Otel Manzaraları

 Hidden Garden - Woodenhouses Butik Hotel İletişim:

İslamlar Yolu Üzeri - Akbel - KALKAN - KAS / ANTALYA
Tel: +90.242 8441441 Faks: +90.242.8441442 GSM: 0536.8564644

Hiç yorum yok:

Popüler Oteller